Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00

Charitativní burza hraček

http://www.zsspojencu.cz/obsah/charitativni-burza-hracek

Adam, je 9 letý chlapec, chodí do 3. třídy ZŠ. Má 5 rokem Diabetes Mellitus I. Typu. Je závislý na inzulínu. Od roku 2014 má inzulínovou pumpu. Vzhledem k tomu, že často trpí hypoglykémiemi (nízkými glykémiemi) přes den i v noci, je potřebné sledování glykémie – přítomnosti cukru v krvi celých 24 hodin denně. Na to používá senzor – systém kontinuálního monitorování glykémie, které přispívá k detekci hypoglykémie a hyperglykémie, zlepšuje zároveň léčbu cukrovky.

Je to velká pomoc pro rodiče, ale také pro učitele na hodinách a při tělocviku. Adam často absolvuje výlety, exkurze, školu v přírodě, tréninky a tento systém připojený k pumpě nám umožní sledovat a podle toho léčbu upravovat a zabránit tak častým hypoglykémiím a hyperglykémiím.

Systém monitorování  glykémie se skládá z přijímače a vysílače. Vysílač vydrží jen 10 měsíců,  a senzory, které se k tomu používají jen jednorázově,  vydrží max. 14 dní.

Je to finančně velmi  náročné a proto jsme velmi rádi za každou finanční  pomoc. Velice děkujeme a vážíme si toho, že Adam může nadále používat systém kontinuálního měření, který mu ulehčuje každodenní život a přispívá ke zlepšení léčby cukrovky.